Καλημέρα riders από την χθεσινή συνάντηση κατάλαβα ότι ο PRESIDENT μας χρειάζεται στήριξη-βοήθεια δεν γίνετε να τρέχει για όλα αυτός είμαστε αρκετά άτομα που θέλουμε να βοηθήσουμε τον σύλλογο μας να πάει μπροστά & να έχει μέλλον αυτό που γουστάρουμε η γνώμη μου είναι να βγάλουμε ένα πενταμελές & 2 αναπληρωματικά μέλοι αντιπρόεδρο κτλ. Θέλω να πω & ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Μάρκο που παρόλο τις υποχρεώσεις που έχει βοηθά πάντα τον σύλλογο & κάνει τα πάντα για τον σύλλογο μας που τόσο πολύ αγαπάμε & γουστάρουμε . President-Riders τι λέτε?
ΣΤΗΡΙΞΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ PRESIDENT
fazerman- President
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2009
Τόπος : Κως
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ΣΤΗΡΙΞΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ PRESIDENT
Φίλε Κώστα....σε ευχαριστώ αλλά άσε να γίνουν όλα όπως πρέπει, για την ώρα είναι όλα αρκετά καλά, ας πάμε την εκδρομή μας, να κάνουμε Πάσχα με τις οικογένειες μας και όλα θα γίνουν, η κατάσταση έχει όπως είπα χτες, αλλά τα βασικά είναι οκ, που αφορούν την "χαρτούρα¨. Τα λέμε την Κυριακή φίλε
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°3
ok President 3 & σήμερα για την Κυριακή ο καιρός μας την χαλά λιγάκι γιατί λέει ότι θα έχει λίγα συννεφάκια αλλά μπορεί να αλλάξει κιόλας
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°4
Κωστα ετημασε τα Πιεστικα και μια φραπεδια, θα ερθω το σαββατο για πλησιμο !
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°5
ok Μαρκο αλλα οτι & να κανεις σαν την δικια μου δεν θα γιαλιζει
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°6
Kai egw xreiazomai pali ena Moto Wash ^^ Alla ayti ti fora thelw na gializi ETSI!!!!!
Cya on Saturday!
Mark. Pes ti wra tha pas na pame mazi!
Cya on Saturday!
Mark. Pes ti wra tha pas na pame mazi!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°7
Παιδεία είναι & θέμα μηχανής όσο & να γυαλίζουμε τις μηχανές σας δεν μπορούν να δήξουν δεν είναι όλες οι μοτοσικλέτες YHAMAHA President τα λέω καλά ?
fazerman- President
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2009
Τόπος : Κως
- Δημοσίευση Ν°9
Είναι κάτι μαγικό......δεν μπορώ να το εξηγήσω.....και έχω να το δώ 2 εβδομάδες