Καλησπέρα riders χθες που ήμουν στην λέσχη των niners αναρωτιόμουν γιατί να μην έχουμε & εμείς την δίκια μας? ενα μέρος όπου θα βρισκόμαστε να κάνουμε τα meeting μας τα πάρτυ μας& γενικά να έχουμε το δικό μας χώρο για να βρικσόμαστε, έτσι θα δεθεί & παραπάνω η λέσχη μας. εσείς τι λέτε?
ΛΕΣΧΗ
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ΛΕΣΧΗ
Φίλε Κώστα,
Καταρχήν να πω πώς χτές… ΜΠΡΑΒΟ!!!
Ειδικά με το γυαλικό ο Steve Wonder τον Drums
Όσο για την Λέσχη, πιστεύω πως όλοι μας θα θέλαμε κάτι τέτοιο μόνο που πρέπει για αυτό το σκοπό να οργανωθούμε λίγο περισσότερο. Είμαστε ακόμα νέος σύλλογος οπότε έχουμε μέλλον. Όλα θα γίνουν ο καιρός θα δείξει
Καταρχήν να πω πώς χτές… ΜΠΡΑΒΟ!!!
Ειδικά με το γυαλικό ο Steve Wonder τον Drums
Όσο για την Λέσχη, πιστεύω πως όλοι μας θα θέλαμε κάτι τέτοιο μόνο που πρέπει για αυτό το σκοπό να οργανωθούμε λίγο περισσότερο. Είμαστε ακόμα νέος σύλλογος οπότε έχουμε μέλλον. Όλα θα γίνουν ο καιρός θα δείξει
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°3
για να κανουμε κατι παρομοιο με τους niners
θελουμε
1. θεληση
2. Μελοι που θα δωσουν πολυ προσωπικο χρονο
απο την ζωη τους.
3. Οργανωση 5μελες (να μοιραστει το τρεξιμο)
4. Οργανωση μελλων (αναλογος τα προσοντα του καθε μελους να μοιραστουν καθηκοντα ( πχ εγω σαν γραφιστας εχω αναλαβει το promotion απο μονος μου)
5. Χρηματα που θα ερθουν απο events, παρτυ, λαχειοφορους αγορες, Ημερολογια, δωρεες κτλ.
Εγω ειμαι διατεθημενος παρολο που δουλευω 2 δουλειες και γυναικα και 2 παιδια και ενα σκυλο, να δοσω ενα μεγαλο ποσοστο του ελευθερου μου χρονου μου στο Συλλογο
Χθες μοιρασα 300 καρτες promo του συλλογου στα μελοι που ηρθαν στο party
εχουμε φτιαξει και καρτελες μελων που τις εχει ο προεδρος εδω και 2 μηνες και θα πρεπει να συμπληρωθουν
και επισυς θα χρειαστουμε απο καθε μελος 2 φωτογραφιες ταυτοτητας, για τις ταυτοτητες που ετοιμαζουμε
αυταααα sorry για το μεγαλο post!
θελουμε
1. θεληση
2. Μελοι που θα δωσουν πολυ προσωπικο χρονο
απο την ζωη τους.
3. Οργανωση 5μελες (να μοιραστει το τρεξιμο)
4. Οργανωση μελλων (αναλογος τα προσοντα του καθε μελους να μοιραστουν καθηκοντα ( πχ εγω σαν γραφιστας εχω αναλαβει το promotion απο μονος μου)
5. Χρηματα που θα ερθουν απο events, παρτυ, λαχειοφορους αγορες, Ημερολογια, δωρεες κτλ.
Εγω ειμαι διατεθημενος παρολο που δουλευω 2 δουλειες και γυναικα και 2 παιδια και ενα σκυλο, να δοσω ενα μεγαλο ποσοστο του ελευθερου μου χρονου μου στο Συλλογο
Χθες μοιρασα 300 καρτες promo του συλλογου στα μελοι που ηρθαν στο party
εχουμε φτιαξει και καρτελες μελων που τις εχει ο προεδρος εδω και 2 μηνες και θα πρεπει να συμπληρωθουν
και επισυς θα χρειαστουμε απο καθε μελος 2 φωτογραφιες ταυτοτητας, για τις ταυτοτητες που ετοιμαζουμε
αυταααα sorry για το μεγαλο post!
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°4
ΛΕΣΧΗ
Ευχαριστώ φίλε viper .Μάρκο έχεις δίκιο αλλά αν κάνουμε μια καλή οργάνωση όπως λες τα πάντα γίνονται υπάρχουν μέλοι που έχουν θέληση & γουστάρουν πολύ όλη την φάση.Για να μην γίνομαι κουραστικός με αυτό το θέμα συνέχεια ας αποφασίσουν τα διοικητικά μέλοι υπάρχουν?αντιπρόεδρος κτλ?
fazerman- President
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2009
Τόπος : Κως
- Δημοσίευση Ν°5
Κώστα καλά κάνεις και το αναφέρεις το θέμα γιατί έτσι είναι, όπως επίσης είναι γεγονός όλα τα πράγματα στην αρχή θέλουν το χρόνο τους και όπως ούτε εμένα να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι, έχω και εγώ πολλά όνειρα για αυτό το εγχείρημα και θέλω να πάει καλά για όλους όσους το γουστάρουμε...δεν θα μείνουμε για πολύ καιρό έτσι και ο νοών νοεί το. Μονομελές ούτε ήθελα ούτε θέλω και ούτε θα θέλω για πολύ ακόμα....αλλά θέλω τουλάχιστον τώρα που ο σύλλογος ξεκινάει να έχει γερά πόδια (καινούριο καταστατικό, εφορία, τράπεζα) και κατά 90% έχει. Θα τα λέμε και από κοντά και από εδώ...αλλά όταν βρισκόμαστε παιδιά ας γουστάρουμε τις βόλτες μας και την παρέα που έχουμε κάνει σιγά σίγα, αυτό είναι το πιο σημαντικό, γιατί αυτό θα μας κρατήσει όσους γουστάρουμε, εγώ πάντως ακόμα γουστάρω πολύ.
????????- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°6
ΛΕΣΧΗ
President μαζί σου απλά ξανά αναφέρθηκα σε αυτό το θέμα να δω γνώμες & να μάθω αν γουστάρουν & άλλοι,καλές οι καφετέριες αλλά είμαστε σύλλογος & σύλλογος βαρβάτος… πιστεύω ότι υπάρχουν δυνατότητες & μέλλον